ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/1/2017

Την τεχνογνωσία αλλά και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της Tasty Planet εμπιστεύτηκαν για την εκδήλωση αλλαγής του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων από το Ναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ στον Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2017, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριος Βίτσας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειος Κόκκαλης, μέλη του Κοινοβουλίου, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ή εκπρόσωποί τους, Νομαρχειακές και τοπικές Αρχές, πρώην Υπουργοί, Επίτιμοι Αρχηγοί, τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και εν αποστρατεία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.